Wemmel's Got Talent 2019

WGT3.jpg

Warm Wemmel nodigt graag alle Wemmelaars uit voor de vierde editie van Wemmel’s Got Talent!

Op 9 november organiseert Warm Wemmel voor de vierde keer de talentenavond Wemmel’s Got Talent in Gemeenschapscentrum De Zandloper.

Geen wedstrijd, maar een artistieke solidariteitsavond met een podium vol Wemmelaars van allerlei slag en van alle leeftijden. Inwoners, maar ook leerlingen van Wemmelse scholen en leden van verenigingen, verzorgen gedurende de avond een vijftiental acts in een gezellige sfeer.

Het Sibeljazz-combo zorgt voor muzikale interventies. Nadien sluiten muziekband Buckwood Mojo & Friends en deejay Samsation de avond af met een dansfeestje.

Ook de Sint-Jozefschool, Mater Dei, GBS Wemmel en GO TA Campus Wemmel zetten op verschillende manieren hun beste beentje voor.

De Wemmelse eethuizen Cafe Op 't Hoeksken, La Bottega di Dario en Kin Food serveren snacks en gerechten. Uiteraard ontvangt ook Cultuur Bar Bar u deze avond graag met spijs en drank.

Vorig jaar kwamen meer dan duizend mensen kijken naar deze bonte avond. De toegang is gratis. Toeschouwers kunnen een financiële bijdrage leveren die ze zelf bepalen. De opbrengst gaat naar de strijd tegen armoede in onze gemeente.

Wemmel’s Got Talent IV, op zaterdag 9 november, 19u, GC De Zandloper