©Tom Schamp

Bar Châto Nieuwjaarsreceptie

Warm Wemmel nodigt graag alle Wemmelaars uit voor de Bar Châto Nieuwjaarsdrink! Deze heeft plaats op zondag 6 januari, van 15u tot 18u voor het kasteel van Wemmel. Warm Wemmel voorziet gratis drank, hapjes en warme vuurtjes. Wie wil kan zelf ook iets meenemen om te drinken of te eten.
Opgelet: Bij regenweer gaat de Nieuwjaarsdrink niet door.

Wemmel’s Got Talent
2018 & 2019

Wemmel’s Got Talent 3, op zaterdag 17 november 2018 werd een overrompelend succes. We mochten meer dan 1.100 bezoekers verwelkomen in De Zandloper, bijna de helft meer dan in 2017! Bovendien waren bij die bezoekers heel veel nieuwe gezichten, en was ons publiek ongelooflijk divers. De financiële opbrengst van de avond bedroeg 10.540 euro, geld dat opnieuw zal worden besteed aan armoedebestrijding in Wemmel, in nauw overleg met het OCMW. Wemmel’s Got Talent 4 zal plaatsvinden op zaterdag 9 november 2019. Kandidaten mogen zich hier al melden!

Herbruikbare bekers en tenten

Dankzij een Vlaamse Rand Impulssubsidie van de Vlaamse regering, beschikt Warm Wemmel over 900 herbruikbare drinkbekers en twee feesttenten van 4X6 meter. Warm Wemmel wil dit materiaal ook uitdrukkelijk beschikbaar te stellen van andere positieve Wemmelse initiatieven die er op een duurzame manier gebruik van willen maken. Ben je geïnteresseerd en wil je de voorwaarden kennen? Neem dan contact op.