©Tom Schamp

Hou vol Wemmel!

WW-logo-dubbel-geel.jpg

Ook in deze eindejaarsperiode moeten we onze sociale contacten helaas nog beperken. Met onze nieuwe kaartjesactie willen we een samenhorigheidsgevoel creëren in de gemeente.
Binnenkort ontvangt elk gezin een mooi kaartje in de bus met een hart, een kaarslicht en de boodschap Hou vol Wemmel! Hang jij ons kaartje ook aan je raam?
Onze kaart is ook een uitnodiging aan Wemmelaars die in deze bijzondere periode graag eens met iemand een praatje zouden slaan. Heb jij nood aan een babbel via telefoon of zin in een briefje in deze bijzondere tijden? Laat ons dan iets weten via warmwemmel@gmail.com
Kandidaat om als vrijwilliger contactpersoon te zijn aan de andere kant? Laat het ons ook weten via mail.

Warme groeten en een prettig eindejaar!

Wemmel’s Got Talent 2019

Warm Wemmel nodigt graag alle Wemmelaars uit voor de vierde editie van Wemmel’s Got Talent!

Op 9 november organiseert Warm Wemmel voor de vierde keer de talentenavond Wemmel’s Got Talent in Gemeenschapscentrum De Zandloper. Geen wedstrijd, maar een artistieke solidariteitsavond met een podium vol Wemmelaars van allerlei slag en van alle leeftijden. Inwoners, maar ook leerlingen van Wemmelse scholen en leden van verenigingen, verzorgen gedurende de avond een vijftiental acts in een gezellige sfeer. Lees meer...

Wemmel’s Got Talent IV, op zaterdag 9 november, 19u, GC De Zandloper

Nieuwjaarsreceptie 2020

Warm Wemmel nodigt graag alle Wemmelaars uit voor de Bar Châto Nieuwjaarsdrink!
Deze heeft plaats op zondag 12 januari, van 15u tot 18u in Villa Beverbos.
Warm Wemmel voorziet drank en hapjes. Wie wil kan zelf ook iets meenemen om te drinken of te eten.

Herbruikbare bekers en tenten

Dankzij een Vlaamse Rand Impulssubsidie van de Vlaamse regering, beschikt Warm Wemmel over 900 herbruikbare drinkbekers en twee feesttenten van 4X6 meter. Warm Wemmel wil dit materiaal ook uitdrukkelijk beschikbaar te stellen van andere positieve Wemmelse initiatieven die er op een duurzame manier gebruik van willen maken. Ben je geïnteresseerd en wil je de voorwaarden kennen? Neem dan contact op.